A Propress gőzvasalóval ...

Propress gőzvasaló a ruhák, zakók és kosztümök természetes formájukban függesztve, vállfán vasalhatók. Vége a függönyvasalás gyötrelmeinek! Nincs több vasalódeszkáról lecsúszó anyaghalmaz, végeláthatatlan vasalnivaló.
A Propress gőzvasalóval a függöny és a sötétítő, felakasztott formájában könnyedén kivasalható: csak ott kell vasalni, ahol gyűrődést látunk!

Különleges kelmék: menyasszonyi ruhák, estélyi ruhák, kosztümök, szmokingok, jelmezek vasalására a tökéletes megoldás. A legkényesebb textíliát sem égeti ki, nem roncsolja, nem töri.

Gyöngyökkel, flitterekkel, hímzéssel vagy paszománnyal díszített felületek vasalása sem gond, mivel nincs közvetlen nyomás az anyag felületén, csak kíméletes frissítés!

A gőzzel kezelt textilek nem fényesednek ki, az anyagszálak nem törnek meg. A gőz felfrissíti a textilek szálait és lágyan kisimítja azokat. A Propress gőzvasalóval a legkényesebb textíliák (nylon, 100%-os selyem, bársony) is teljes biztonsággal kezelhetők. Propress gőzvasaló

A Propress gőzvasaló nemcsak biztonságos, de időt és fáradtságot takaríthat meg, s munkájának gyümölcse a tökéletes simaság.

A formatervezett fúvófej és a hajlékony cső segítségével könnyedén dolgozhat az anyagfelületen. Nagyteljesítményű gőzkibocsátása révén hatékonyan bánik el a legmakacsabb gyűrődésekkel is.

A ruha a készülékhez tartozó akasztón könnyedén kivasalható, hozzáférhető, körbejárható.

Függönyök, kárpitok vasalásánál a gép aljára szerelt görgők jelentősen megkönnyítik a munkát.

Textilszálak 500-szoros nagyításban gőzölve, illetve vasalva: Propress gőzvasaló   
Propress gőzvasaló

A készülék nomál csapvízzel működik. Kemény vizek esetén és gyakori használatánál ajánlott a heti vízkőtelenítés.


Műszaki adatok

MD 270 modell     MD 450 modell
Teljesítmény 1500 W 1750 W
Súly 5,6 kg 5,8 kg
Folyamatos gőzképzés     70 perc 125 perc
Kapacitás 2 liter 4 liter

ISO 9öö2 A gép koracél tartályára a garancia 10 év, a teljes gépre vonatkozóan 1 év.

 

Ambiente - Briss Kft. 9024 Győr, Kálvária u. 35. Tel: 96/410-854, Fax: 96/518-870  
IRQ Internet Szolgáltató Kft. :: ADSL Internet :: Domain regisztráció :: Webtárhely :: Weboldal tervezés :: Online marketing